Enkazdan kurtarılan Eymen'in doğum gününü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personelleri kutladı - Son Dakika
Yerel

Enkazdan kurtarılan Eymen'in doğum gününü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personelleri kutladı

Enkazdan kurtarılan Eymen'in doğum gününü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personelleri kutladı Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilin etkilendiği depremden sağ kurtarılan 6 yaşındaki Eymen'in doğum gününü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Psikososyal ekipleri kutladı.

16.02.2023 13:25  Güncelleme: 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enkazdan kurtarılan Eymen'in doğum gününü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personelleri kutladı

ANKARA - Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilin etkilendiği depremden sağ kurtarılan 6 yaşındaki Eymen'in doğum gününü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Psikososyal ekipleri kutladı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan yıkıcı depremlerin ardından bir çok ilde yıkım gerçekleşti. Bu illerden biri olan Gaziantep'te yıkılan evlerden biriside Karaburç Ailesi'nin evi oldu.

Karaburç ailesi depremden sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Karaburç Ailesi'nin en küçük ferdi olan Eymen'in doğum günü, depremin gerçekleştiği gün olan 6 Şubat'tı. Enkazdan kurtarılarak hayata yeni bir başlangıç yapan Eymen'in doğum gününü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Psikososyal Ekipleri kutladı. Doğum günü kutlamasına Eymen'in annesi Şerife, babası Hasan Karaburç, 2 abisi ve ablasının yanı sıra diğer depremzede çocuklar eşlik etti. Doğum günü pastalarının kesildiği kutlamada küçük çocuğun mutluluğu gözlerinden okundu.

Enkazdan kurtarılan Eymen\'in doğum gününü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personelleri kutladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Enkazdan kurtarılan Eymen'in doğum gününü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personelleri kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement