Erdek Ticaret Odası Başkanı Sarı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Erdek Ticaret Odası Başkanı Sarı Açıklaması

Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, Erdek'te turizmi 12 aya yaymaları için ilçede dağ ve tarih turizmini geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

15.04.2015 17:08

Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, Erdek'te turizmi 12 aya yaymaları için ilçede dağ ve tarih turizmini geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Salonu'nda, 'Ekonomide Turizm' başlıklı panelde öğrencilerle biraraya gelen Sarı, "Turizm için artık yalnızca kum ve güneş yetmiyor, dağ ve tarih turizmi de gerekli" dedi.

Ülkede deniz turizminin ilk olarak Erdek'te başladığını vurgulayan Sarı, "Turizmin gelişmesi için bilinçli bir çalışma yapılması gerekir. Turizm için artık yalnızca kum ve güneş yetmiyor, dağ ve tarih turizmi de gerekli. Turizmin çeşitlenmesi ve 12 aya yayılması gerekiyor. Erdek, artık sezonumuz kısa söylemlerini bir yana bırakmalıdır. Turistik tesislerde, alaylı personelle hizmet olmaz. Turistik tesisler, mutlaka çağın gereksinimlerine uygun şekilde yenilenmeli ve hizmet kalitesi artırılmalı, gelen turistin taleplerine uygun hizmet sunulmalıdır. Yabancı paranın, bölgeye girmesi sağlanmalıdır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdek Ticaret Odası Başkanı Sarı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement