Erdemir Anadolu Lisesi'nden, Akdeniz'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Erdemir Anadolu Lisesi'nden, Akdeniz'e Ziyaret

Erdemir Anadolu Lisesi\'nden, Akdeniz\'e Ziyaret

Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Kulübü Antrenörü Serkan Akgün ve öğrenciler Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz’i ziyaret etti.

06.06.2014 17:50

Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Kulübü Antrenörü Serkan Akgün ve öğrenciler Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi Halk Oyunları Kulübü Antrenörü Serkan Akgün, "Erdemir Anadolu Lisesi olarak Türkiye genelinde hem halk eğitimden hem de liselerden karmaşık olarak yapmış olduğu yarışmada 200 aşkın okul arasından Türkiye ikinciliği başarısını elde ettik. Müdürümüze tesisiler anlamında gerek moral motivasyon anlamında bize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisine nezaket ziyaretinde bulunduk. Bizlere vermiş olduğu sözler var. Bir daha ki yıllarda onları gerçekleştirdiği takdirde bu başarıyı daim hale getireceğiz. Tesadüf başarı olmadığını da Zonguldak halkına ispatlayacağız. Bu madenci çocuklarının da moral motivasyon açısından da desteklemiş olacağız. Zonguldak'ın böyle başarılara ihtiyacı var.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ise, "Erdemir Anadolu Lisesinin öğrencilerine okullar arası Türkiye şampiyonasında ilimize ikincilik getirdikleri için teşekkür ediyorum. Uzun zamandır böyle bir başarı yoktu. Okullar arası faaliyetleri Gençlik ve Spor Bakanlığımız aldıktan sonra tabi okullarımızın müsabakalara gitme olaylarına daha kolaylık sağlandı, bizim sağladığımız imkanlarla gidiyorlar. Bu bağlamda da yarışmalara katılıyorlar. Zaten güçlü bir ekibimiz vardı burada Serkan Hocamla. İnşallah daha da güzel başarılar gelir. Dün Ereğli'de okullar arası lise şampiyonasında bir Türkiye şampiyonluğu alındı. Daha önce ortaokullarda bir Türkiye ikinciliğimiz var. Yarında inşallah Fener Sahasında Çim Hokey'i finalimiz olacak. Okullar arası spor müsabakaları ilimizde iyi gidiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemir Anadolu Lisesi'nden, Akdeniz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement