Erdemir Antrenörü Çakı "Galatasaray Medical Park Karşılaşması Çok Zor Geçecek" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erdemir Antrenörü Çakı "Galatasaray Medical Park Karşılaşması Çok Zor Geçecek"

16.04.2012 16:20

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemir'in antrenörü Ahmet Çakı, "Galatasaray Medical Park karşılaşması çok zor geçecek" dedi.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemir'in antrenörü Ahmet Çakı, "Galatasaray Medical Park karşılaşması çok zor geçecek" dedi.

Çakı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonunda kendi evlerinde Banvit'e yenildiklerini belirterek, önümüzdeki hafta sonunda ise kendileri gibi bu haftayı yenilgi ile kapatan Galatasaray Medical Park ile karşılaşacaklarını söyledi.

Takımının play-off şansının çok düşük olmasına karşın, hedeflerinin her maçı iyi oynamak olduğunu aktaran Çakı, "Galatasaray Medical Park karşılaşması çok zor geçecek ama iyi hazırlanarak, elimizden gelenin en iyisi ortaya koyacağız" diye konuştu.

- ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemir Antrenörü Çakı 'Galatasaray Medical Park Karşılaşması Çok Zor Geçecek' - Son Dakika


Advertisement