Erdemir Yönetiminden Vali Kaban'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Erdemir Yönetiminden Vali Kaban'a Ziyaret

Erdemir Yönetiminden Vali Kaban\'a Ziyaret

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Pandır ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Ali Kaban'ı ziyaret etti.

20.08.2014 14:35

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Pandır ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Ali Kaban'ı ziyaret etti.

Vali Kaban, yaptığı konuşmada, ERDEMİR yönetiminin Zonguldak ve Ereğli için bir şeyler yapmaya çalıştıklarını söyledi.

ERDEMİR'in Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) fakülte ve Ar-Ge merkezi yaptırmyı planlandığını anlatan Kaban, "Bugün de burada rektörümüzle birlikte bunun ilk temel ilkelerini ve nasıl bir şey yapılabileceği konusunu görüşmek için bir araya geldik. Kendilerine Zonguldak'a ve Ereğli'ye dönük yapmak istedikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ERDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Pandır, üniversiteyle işbirliğine öncülük ettiği için Vali  Kaban'a teşekkür ederek, "Kendileri ön ayak oldu. Bundan sonra BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'le görüşüp fakülte ve merkezi nasıl gerçekleştireceğimizi planlayacağız" dedi.

Rektör Özer de üniversite ile sanayinin bir araya gelmesiyle tarihi bir gün yaşandığını belirterek, "İnşallah güzel gelişmeler olacak" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Kaban, ERDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın Pandır'a, Devrek Baston'u hediye etti. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemir Yönetiminden Vali Kaban'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement