Erdemli Belediyesi, Mili Sporcudan Başarı Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi, Mili Sporcudan Başarı Bekliyor

Slovenya'da yapılacak Balkan Şampiyonası'na katılma hakkını elde eden Erdemli Belediyespor'un taekwondo sporcusu İbrahim Artırık ve antrenörü Bahri Mumcu, Erdemli Belediye Başkanı MükerremTollu’yu makamında ziyaret etti.

08.10.2014 13:41

Slovenya'da yapılacak Balkan Şampiyonası'na katılma hakkını elde eden Erdemli Belediyespor'un taekwondo sporcusu İbrahim Artırık ve antrenörü Bahri Mumcu,  Erdemli Belediye Başkanı MükerremTollu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tollu, milli sporcuya Türk bayrağı armağan ederek, başarı diledi.

Milli sporcunun şampiyonadan hayırlı haberlerle dönmesini beklediklerini ifade eden Tollu, şöyle devam etti:

"İbrahim kardeşimizi başarılarından dolayı kutluyoruz. Kendisine bu Türk bayrağını emanet ediyorum. Gitsin, başarılı olsun, hem bizi hem ilçemizi hem ülkemizi gururlandırsın, şanlı Türk bayrağımızı dalgalandırsın ve  bayrağımızla madalyalarla dönsün. Allah yolunu ve bahtını açık etsin. Kendisinden başarı bekliyoruz. Ayrıca kendisine ve kendisini yetiştiren hocalarına bu sevinci bizlere yaşattıkları için teşekkür ediyoruz."

Slovenya'da 10-12 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi  yıldız erkekler 57 kiloda temsil edecek Artırık da yurda altın madalyayla döneceğinden umutlu olduğunu belirtti. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi, Mili Sporcudan Başarı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement