Erdoğan'ın Çağrısı Üzerine Binlerce Kişi Meydanlara İndi - Son Dakika
Yerel

Erdoğan'ın Çağrısı Üzerine Binlerce Kişi Meydanlara İndi

Erdoğan\'ın Çağrısı Üzerine Binlerce Kişi Meydanlara İndi

Siirt’te birlerce kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ’meydanlara inin’ çağrısı üzerine ellerinde bayrakla alanlara koştu.

16.07.2016 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te birlerce kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'meydanlara inin' çağrısı üzerine ellerinde bayrakla alanlara koştu.

Dün yaşanan darbe girişimini protesto etmek üzere mahallelerde toplanan vatandaşlar, Aydınlar, Güres ve Hükümet caddelerinden Siirt Valiliği önüne geldi. Ak Partinin öncülüğünde, çok sayıda sivil toplum örgütünün de destek verdiği miting havasında geçen eylemde, toplanan vatandaşlar Türk bayraklarıyla darbeyi protesto etti. Erdoğan lehine sık sık slogan atan kalabalığa hitap eden AK Parti Siirt eski Belediye Başkanı Mervan Gül, Türkiye'de hiçbir gücün, milletin iradesinin önünde duramayacağını tüm dünyaya ilan ettiklerini söyledi.

Milletin, sonuna kadar hükümetinin yanında olduğunu belirten Ak Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ise milli iradeye hep birlikte sahip çıkarak bu tür alçak girişimlere asla izin vermeyeceklerini söyledi. Çalapkulu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümetimiz ve milletimize yapılan bu alçak darbe teşebbüsü, halkın inayeti, sağduyusu ve vatan sevgisi karşısında amacına ulaşmadı ve asla ulaşmayacak" dedi.

Kalabalık daha sonra slogan atarak araçlarla şehir merkezinde tur attı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan'ın Çağrısı Üzerine Binlerce Kişi Meydanlara İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement