Erdoğan Tok: "Parolamız Her Adımda İlkadım" - Son Dakika
Yerel

Erdoğan Tok: "Parolamız Her Adımda İlkadım"

Erdoğan Tok: "Parolamız Her Adımda İlkadım"

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, “Her adımda İlkadım” parolasıyla İlkadım’a birçok yatırım kazandıracaklarını söyledi.

04.03.2014 16:46

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, "Her adımda İlkadım" parolasıyla İlkadım'a birçok yatırım kazandıracaklarını söyledi.

Erdoğan Tok, kendi döneminde yaptığı hizmetlerden bahsetti. Vatandaşın AK belediyecilik hizmetlerini özlediğini ifade eden Tok, belediye başkanlığı döneminde, Hanımlar Lokali, Kapalı Spor Salonu, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi, Kadifekale Bilgi Evi, Unkapanı Etüt Merkezi, İLMEK Mobilya Döşemeciliği Kursu, Hızır adım, Çat Mahalle İftarları, Ramazan Günleri, Nostaljik Açık Hava Yaz Sinema Günleri, 23 Nisan Çocuk Şenlikleri, Ulusal ve Uluslar arası konferans ve sempozyum gibi birçok projeyi halkın hizmetine sunduklarını açıkladı.

Geçmişte yaptıklarının gelecekte yapacaklarının teminatı olduğunu söyleyen Tok, "Her adımda İlkadım" sloganıyla hazırladıkları projeleri paylaştı. Hükümetin yatırımlarını, bakanlıklarla sağlayacağı diyaloglarla ilçeye çekeceklerini kaydeden Tok, "Herkesin huzur ve mutluluk duyacağı; eğitimde, sporda, kültürel, sanatta, turizmde öncü, kendini yenileyen ve gelişen bir İlkadım planlıyoruz" dedi.

TOK'UN PROJELERİ

Kadın, çocuk, genç, yaşlı ve engelli olmak üzere herkesi ilgilendiren projelerinin olduğuna dikkat çeken Tok, Akıllı Belediye Hizmet Binası, Engelli Koordinasyon Merkezi, Engelsiz Park, Kongre ve Kültür Sarayı, Eğitim Kampüsü, Botanik Park, Hobi Bahçeleri, Basın Müzesi, İlkadım Musiki Cemiyeti ve Enstrüman Müzesi, Hanımlar Yaşam ve Kültür Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kurban Kesim Merkezi, Semt Spor Merkezi, Gençlik Merkezi, Modern Semt Pazarları, Mesire Yerleri, Prestijli Cadde ve Sokaklar, Taziye Çadırları, Güvenli Parklar, Okullara Spor Alanları, Bilgi Evi, Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, Refakatçi Konağı, Mahalle Konağı, Disneyland Oyun Parkı, STK İdari Ofis Binası, Gök Teras, Şehir Tiyatrosu, Otopark, Yerinde Dönüşüm Projesi ve Minia İlkadım gibi birçok projeyi yapmayı düşündüklerini açıkladı.

Bakanlıklarla olan diyalog ve Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle İlkadım'a birçok yatırımı kazandıracaklarını kaydeden Tok, iktidar belediyesinin olmanın ilçeye sağlayacağı kazanımlara dikkat çekti.

ŞEHİT BAŞSAVCININ MEZARINA ZİYARET

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Samsunlu Şehit Başsavcı Murat Uzun'un Avdan köyündeki mezarını ziyaret etti. Erdoğan Tok, Şehit Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'un babası Hamit Uzun ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ile birlikte Murat Uzun'un kabrini ziyaret ederek dua okudu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan Tok: 'Parolamız Her Adımda İlkadım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement