Ereğli Belediyesinde Kanal Temizleme Aracı Hizmete Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ereğli Belediyesinde Kanal Temizleme Aracı Hizmete Alındı

13.02.2012 14:40

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kombine kanal temizleme aracının belediye bünyesinde hizmete başladığını bildirdi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kombine kanal temizleme aracının belediye bünyesinde hizmete başladığını bildirdi.

Posbıyık, yaptığı yazılı açıklamada, temizleme aracının değerinin 770 bin lira olduğunu belirtti.

Aracın bünyesinde barındırdığı yüksek basınçlı su pompası sayesinde, tıkanan kanalizasyon içinde bulunan toprak, kum, taş gibi maddeleri kolaylıkla vakumladığını anlatan Posbıyık, şunları kaydetti:

"Pompa devri en fazla dakikada 35 devir olan araç, bu sayede de daha az aşınma yaşıyor ve hidrolik yağının özellikleri ile viskozitesini kaybetmemesini sağlıyor. Sahip olduğu vakum sistemi sayesinde moloz, kum, taş, cam, yaprak, tuğla gibi maddeleri en az 20 metre derinlikten çekebiliyor. Türkiye genelinde sınırlı sayıda belediyede bulunan böyle bir aracı halkımızın hizmetine sunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Belediyemize kazandırdığımız bu yeni araçla birlikte kanal açma çalışmalarında hem kesin sonuca ulaşan hem de zaman açısından avantaj sağlamamıza yardımcı olacak bir ekipman kazanmış olduk."

- ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ereğli Belediyesinde Kanal Temizleme Aracı Hizmete Alındı - Son Dakika


Advertisement