Ereğli'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Ereğli'de 23 Nisan Coşkusu

Ereğli\'de 23 Nisan Coşkusu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle coşku içinde kutlandı.Kdz.

23.04.2012 17:44

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle coşku içinde kutlandı.

Kdz. Ereğli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk tören Atatürk Anıtı'nda yapıldı. Atatürk Anıtına çelenklerin konması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törene; Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Albay Yalçın Enç, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Zülkarneyn Kısık, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Azar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdusselam Aksoy, siyasi parti başkanları ve yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geçit töreni programı düzenlendi. Sahil bulvarında düzenlenen geçit töreni kapsamında Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Albay Yalçın Enç ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık halkın ve tören alanındaki öğrenci gruplarının bayramını kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdusselam Aksoy İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan eserler, öğrenciler tarafından seslendirildi. Ardından resim, şiir, kompozisyon ve duvar resimleri yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Kaymakam İbrahim Çay, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından verildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement