Ereğli Tso'dan Düzce Tso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ereğli Tso'dan Düzce Tso'ya Ziyaret

Ereğli Tso\'dan Düzce Tso\'ya Ziyaret

Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tekiner, Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Niyazi Özcan ve Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Çınar ve Selçuk İnceoğlu Düzce TSO’yu ziyaret etti.

07.03.2014 21:43

Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tekiner, Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Niyazi Özcan ve Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Çınar ve Selçuk İnceoğlu Düzce TSO'yu ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Başkan Yardımcıları Mehmet Danışmaz ve Murat Öz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Eğilmez ve İbrahim Aydın, Meclis Üyeleri Murat Aydın ve Şemsi Durdu hazır bulundu.

Kdz. Ereğli TSO'nun öncülüğünde yapılması planlanan Ereğli Liman Projesi için destek çalışmaları yapan Kdz. Ereğli TSO Yönetimi, Düzce TSO'nun da kendilerine liman konusunda destek olmasını istedi.

Toplantıda konuşan Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Kdz. Ereğli TSO'nun ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirtirken, Ereğli'de yapılması planlanan liman çalışmalarında da kendilerine başarılar diledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli Tso'dan Düzce Tso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement