Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçedeki pazar yerlerinde "Tartı kontrol noktaları" kurdu.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, semt pazarlarında alışveriş yapan vatandaşların aldıkları ürünlerin ağırlığının tespitini yapmak amacıyla tartı kontrol noktalarını hayata geçirdiklerini söyledi.
Tartı kontrol noktası uygulamasının ilk olarak Sağlık Mahallesi'ndeki pazar yerinde uygulandığını ve halkın büyük beğenisini kazandığını ifade eden Yüksel, mahalle sakinlerinin yeni uygulamadan memnun kaldıklarını belirtti.
Vatandaşların pazardan aldıkları yiyeceklerin kendilerinin de tartarak kontrol edebilme imkanı sunulmasının önemli bir hizmet olduğunu ifade eden Yüksel, "Vatandaşın memnun kaldığı hizmetleri yaygınlaştırarak hayata geçirme hedefindeyiz. Bu anlayıştan hareketle vatandaşlar pazardan aldığı ürünlerin ağırlığının doğruluğundan emin olup olmadıklarında bu tartı aletini kullanabilecekler. Uygulamada ki asıl hedefimiz vatandaşımızla pazarcı esnafımız arasında var olan güveni daha da sağlamlaştırmaktır" dedi.
Son Dakika › Yerel › Ergene Belediyesi 'Tartı Kontrol Noktası' Uygulaması Başlattı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?