Ersezen, Londra'da Büyük Birlik Bayrağı Açtı - Son Dakika
Yerel

Ersezen, Londra'da Büyük Birlik Bayrağı Açtı

Ersezen, Londra\'da Büyük Birlik Bayrağı Açtı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mudanya Belediye başkan adayı Dilek Ersezen, iş seyahati için gittiği Londra’da, ”London Eye” ve “Big Ben”de, seçim çalışmalarına destek olmak için BBP bayrağı açtı.

22.02.2014 12:09

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mudanya Belediye başkan adayı Dilek Ersezen, iş seyahati için gittiği Londra'da, "London Eye" ve "Big Ben"de, seçim çalışmalarına destek olmak için BBP bayrağı açtı.

Renkli kişiliğiyle tanınan Dilek Ersezen, seçim çalışmalarına Londra'dan katkıda bulunarak, Büyük Birlik Partisi ve Bursaspor bayrağı açtı. Mudanya Belediye Başkan adayı Ersezen, buradaki arkadaşlarından çok büyük destek aldığını, Mudanya halkının da kendisini desteklediğini ifade etti.

Mudanya'nın tek kadın adayı olduğunu belirten Ersezen, "Ülkeme dönüşümde seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam edeceğim. Hem Türkiye'nin, hem de Mudanya'nın Büyük Birlik Partisi'ne ihtiyacı var. Mudanya'ya kadın eli değmesi lazım" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ersezen, Londra'da Büyük Birlik Bayrağı Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement