Erzin'de Üreticiler Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

Erzin'de Üreticiler Bilgilendirildi

Erzin\'de Üreticiler Bilgilendirildi

Hatay’ın Erzin ilçesinde üreticilere meyve ağaçlarında gübreleme, budama, ürün öncesi ve sonrası rutin bakımlar konusunda bilgi verildi.

24.01.2014 13:19

Hatay'ın Erzin ilçesinde üreticilere meyve ağaçlarında gübreleme, budama, ürün öncesi ve sonrası rutin bakımlar konusunda bilgi verildi.

Beşiktaşlılar Derneği Lokali'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan

Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdür Yardımcısı Hayati Boğa, "Tarım Kredi Kooperatifleri olarak regülatör görevi üslenmekteyiz. Amacımız, üreticilerimizin daha fazla kazanç sağlaması, daha verimli ürün alabilmeleri için bir nefer gibi hizmet etmekteyiz. Üreticinin tarlasını ve bahçesini kendi bahçemiz gibi görüp hizmetimizi vermekteyiz bundan da son derece mutluyuz" ifadelerini kullandı.

İskenderun Gübretaş Müdürü Turhan Koç ise "Gübreleme konusunda attığınız taş, ürküttüğünüz kurbağaya değecek. Amacımız, üreticiye yaptığı işten yüzde 50 kar ettirmektir" dedi.

Daha sonra Ziraat Mühendisi Ferhan Boydak, üründe verimlilik, yeni bahçe tesisi, toprak etüdü ve haritalama ve sulama sistemleriyle ilgili bilgiler aktardı.

Erzin Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Hasan Deniz'de kendilerine müracaat edilmesi halinde, toprak analizi için personel görevlendirileceğini ve araç konusunda kooperatifin aracını verebileceklerini kaydetti. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzin'de Üreticiler Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement