Erzincan'da Öğretmenler Günü Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Erzincan'da Öğretmenler Günü Kutlamaları

Erzincan\'da Öğretmenler Günü Kutlamaları

24 Kasım Öğretmenler Günü Erzincan'da düzenlenen törenlerle kutlandı.24 Kasım Erzincan İl Müftülüğü Konferans Salonunda, düzenlenen programda genç öğretmenler yemin etti, emekli olan öğretmenlere ise plaket verildi.

24.11.2012 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Kasım Öğretmenler Günü Erzincan'da düzenlenen törenlerle kutlandı. 24 Kasım Erzincan İl Müftülüğü Konferans Salonunda, düzenlenen programda genç öğretmenler yemin etti, emekli olan öğretmenlere ise plaket verildi.

Düzenlenen programa, Vali Vekili Mehmet Kurt, Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, Ahmet Türköz, Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Kaban, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgüt temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, emekli öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Özen, görevi başında olan öğretmenlere başarılar dileyerek, eğitime gönül veren ve hayatını kaybeden öğretmenlere ise rahmet diledi. Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen konuşmasında; " Türkiye Cumhuriyeti'ni bugünlere getiren ve bugün aramızda olmayan öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Bu gün, görevinin başında olup, kendilerine emanet edilen vatan evlatlarını yarınlara hazırlayan, özveriyle, büyük bir onurla, gururla, mesleğinin gereklerini yerine getirmeye çalışan, geleceğimizi inşa eden, öğretmenlerimize de takdirlerimi, başarı dileklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bildiğiniz gibi Dünyada rekabet devam edip gitmektedir. Artık rekabet teknolojide değil bilgide rekabet olarak karşımıza çıkmaktadır. Bilgiyi iyi kullanan ve bu gücü elinde bulunduran toplumlar değer avantajların hepsini sağlayabilir duruma gelmektedir. Sözlerime son verirken Her zaman ve her şartta, Cumhuriyet"in kendilerine yüklediği görev ve sorumlulukların bilinciyle hareket eden öğretmenlerimizin gösterdiği üstün gayretlerinin devamını dilerken, tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlar, öğretmenlerimize yaşamları boyunca sağlık ve mutluluklar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım"dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Daha sonra şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Programda stajyer görevini tamamladıktan sonra mesleğe başlayan genç öğretmenler yemin etti. Emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesi verilmesinin ardından program müzik dinletisi ile sona erdi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan'da Öğretmenler Günü Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement