Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Aydın."Oyuncularımızın Bir Anlık Konsantrasyon... - Son Dakika
Yerel

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Aydın."Oyuncularımızın Bir Anlık Konsantrasyon...

Spor Toto 3.Lig 3.Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Mehmet Aydın, 2-1 kaybettikleri Yimpaş Yozgatspor maçıyla ilgili olarak, "Oyuncularımızın bir anlık konsantrasyon eksikliği, maçı kaybetmemize neden oldu" dedi.

31.01.2012 16:20

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Mehmet Aydın, 2-1 kaybettikleri Yimpaş Yozgatspor maçıyla ilgili olarak, "Oyuncularımızın bir anlık konsantrasyon eksikliği, maçı kaybetmemize neden oldu" dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mavi-beyazlı ekibin maça iyi başladığını ve öne de geçtiklerini belirterek, ancak daha sonra maçtaki üstünlüklerini koruyamadıklarını ve sahadan 2-1 yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi.

Üzgün oyduklarını belirten ve hiçbir mazeretin ardına sığınmadıklarını ifade eden Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yimpaş Yozgatspor karşısında şanssız bir yenilgi aldık. Üzüntümüz büyük. Oyuncularımızın bir anlık konsantrasyon eksikliği, maçı kaybetmemize neden oldu. Ancak lig uzun bir maraton ve bu maçta kaybettiğimiz 3 puanı, önümüzdeki maçlarda telafi etmeye çalışacağız. Yozgatspor'u aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Artık, Darıca Gençlerbirliği maçını düşünüyoruz. 5 Şubat'ta deplasmanda yapacağımız maçı kazanmak için çalışıyoruz."

Aydın son olarak, Yimpaş Yozgatspor maçında rakibiyle çarpışan oyuncuları Tarık Tekdal'ın beyin travması geçirdiği ve maçın ardından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığını belirterek, Tekdal'ın sağlık durumunun iyi olduğunu sözlerine ekledi.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Aydın.'Oyuncularımızın Bir Anlık Konsantrasyon... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement