Erzurum'da Öğrencilerden Yılsonu Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Öğrencilerden Yılsonu Gösterisi

Erzurum\'da Öğrencilerden Yılsonu Gösterisi

Recep Birsin Özen Özel Eğitim Merkezi öğrencileri yıl sonu gösterisi düzenledi.

30.05.2013 10:15  Güncelleme: 10:20

Recep Birsin Özen Özel Eğitim Merkezi öğrencileri yıl sonu gösterisi düzenledi.

Erzurum Kültür Merkezinde gerçekleştirilen gösteriye, Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer, İlçe Okul Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Öğrenciler öğretmenleri eşliğinde birçok başarılı gösteriye imza attılar. Mevlevi gösterisi, Meslekler defilesi, Dans gösterileri, Dadaşlar Diyarı Erzurum gösterisi ve bir engelli olarak kendi hayatlarından, bizlerin duyamadığı, düşünemediği ayrıntıları ortaya çıkaran tiyatro gösterisi ile başta kendi aileleri olmak üzere tüm izleyicilerin büyük beğenisini topladılar.

"Yapamadıklarımızı değil sizin gibi yapabildiklerimizi görün istiyoruz" sloganı ile düzenlenen yılsonu gösterisi kapanış konuşmasını yapan Kaymakam Şenol Esmer, "Recep Birsin Özen Özel Eğitim Merkezi öğrencileri ve öğretmenlerini başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Yapılan gösteriler engellerin, başarıyı gölgelemeyeceğini gösteriyor. Bu öğrencilerimizin azim ve hayata olan bağlılıklarının herkese örnek olması gerektiğini, aynı zamanda başarının belirli kalıplara sığdırılamayacak kadar geniş olan tanımı içinde bu öğrencilerin en zoru başardıklarını görüyorum." dedi.

Gösteri sonrasında öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektiren Kaymakam Esmer, bu mutlu tablonun sürekliliğinin sağlanması için daima destek olacaklarını da sözlerine ekledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Öğrencilerden Yılsonu Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement