Erzurum'da trafik kazaları azalmıyor - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da trafik kazaları azalmıyor

Erzurum\'da trafik kazaları azalmıyor

Erzurum'da bir yıl içinde meydana gelen 2 bin 69 yaralamalı trafik kazasında 59 vatandaşımız hayatını kaybetti. Maddi hasarlı kazalar ise kişi başına 82 otomobil düşen Erzurum'da daha sık görülüyor. Pasinler ilçesinde meydana gelen maddi hasarlı kazalar nüfusa oranla fazla çıkarken, en az kaza ise Tekman ve Uzundere ilçelerinde oldu.

09.05.2023 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizde her gün yüzlerce insanın yaralanmasına ve ölümüne sebep olan trafik kazaları, ihmal ve dikkatsizlik nedeniyle bir türlü azalmıyor.

TÜİK verilerine göre 123 bin 232 motorlu aracın olduğu Erzurum'da bir yıl içinde toplam 2 bin 69 yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Bir yıllık kazalar incelendiğinde 59 vatandaşımızın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Kişi başına 82 otomobilin düştüğü Erzurum'da maddi hasarlı kazalar daha sıkça rastlanıyor. Yapılan bir araştırmada ise; ilçeler bazında yapılan değerlendirmede Pasinler ilçesinde meydana gelen maddi hasarlı kazalar nüfusuna oranla fazla olduğu ortaya çıktı. En az maddi hasarlı kaza ise Tekman ve Uzundere ilçelerinde meydana geldi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da trafik kazaları azalmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement