Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Öğrencilere Seslendi - Son Dakika
Yerel

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Öğrencilere Seslendi

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Öğrencilere Seslendi

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, öğrencilere seslenerek yarıyıl tatiline başladıklarını ve tatil süresince çalışmalarına devam etmeleri gerektiğini belirtti.

19.01.2024 09:31  Güncelleme: 09:33

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi öğrencilere seslenerek, bugün itibarıyla başarılı bir dönemin ardından karne sevinciyle yarıyıl tatiline başladıklarını belirterek, "Ailesine, milletine, vatanına karşı görev ve sorumluluklarını benimsemiş; milli ve manevi değerlerini özümsemiş, yarınlarımızın teminatı siz değerli öğrencilerimiz için bu molayı iyi bir fırsata çevirmeniz en büyük temennimdir. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendirecek olmanın bilinci ile planlayacağınız her türlü faaliyet için devletimizin sunduğu imkanlardan faydalanabilir, edebi derinliği olan eserleri en geniş yelpazede sizlerin hizmetine sunan kütüphanelerimizde kaliteli vakit geçirebilir, Palandöken'in temiz havasında kayak ve kızak keyfini yaşayabilirsiniz." şeklinde konuştu.

Vali Çiftçi öğrencilere sömestr tatilinde çalışma tarzları ile alakalı tavsiyelerde de bulunarak şöyle devam etti, "Atalarımızın "İşleyen demir ışıldar." öğüdüyle ve küçük ihmallerin büyük zararlar doğurabileceğine olan inancımızla çalışmalarınıza da belirli aralıklarla devam etmeniz, başarının en önemli anahtarı olacaktır. Unutmayınız ki sebat ile tüm güçlüklere galip gelebilirsiniz. Bu vesileyle tatilinizin hayırlara vesile olmasını diler; sizlere aile büyüklerinizle birlikte geçireceğiniz sağlıklı, huzurlu günler dilerim. İyi tatiller." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Öğrencilere Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement