Erzurumlu Ciritcilere Kıyafet Yardımı - Son Dakika
Yerel

Erzurumlu Ciritcilere Kıyafet Yardımı

Erzurumlu Ciritcilere Kıyafet Yardımı

Spor Dalları Federasyonuna bağlı Erzurum'da bulunan 18 Atlı Cirit Spor Kulübüne bir tekstil firması tarafından kıyafet yardımında bulunuldu.

18.06.2014 10:43  Güncelleme: 10:58

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonuna bağlı Erzurum'da bulunan 18 Atlı Cirit Spor Kulübüne bir tekstil firması tarafından kıyafet yardımında bulunuldu.

Erzurum'da bulunan 18 Atlı Cirit Spor Kulüp sporcularına, Erzurum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla bir tekstil firması tarafından kıyafet yardımı yapıldı. Yapılan kıyafet yardımlarını Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanvekili Ziya Gökalp ve Cirit Erzurum İl Temsilcisi Cafer Çağatay tarafından kulüp başkanlarına verildi.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanvekili Ziya Gökalp, Bir hayırsever vatandaş tarafından ciritçilerimize kıyafet yardımı yapıldığını belirterek, "Yardımlarından dolayı Avukat Ulya Selçuk, Erzurum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zekeriya Deniz, Türkiye İzcilik Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Özcan Işık'a teşekkür ederiz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurumlu Ciritcilere Kıyafet Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement