Eşbaşkan Anlı, Kültür ve Kongre Merkezi İnşaatını İnceledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eşbaşkan Anlı, Kültür ve Kongre Merkezi İnşaatını İnceledi

Eşbaşkan Anlı, Kültür ve Kongre Merkezi İnşaatını İnceledi
24.02.2015 16:01

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Yenişehir ilçesinde bulunan Zirai Donatım’ın eski yerinde inşa edilen Kültür ve Kongre Merkezi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Yenişehir ilçesinde bulunan Zirai Donatım'ın eski yerinde inşa edilen Kültür ve Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Anlı, Diyarbakır'da yapılacak olan Kültür ve Kongre Merkezi'nin inşaatını gezerek çalışmaları yerinde denetledi. Anlı, çalışmaların durumu hakkında Fen Daire Başkanı Bülent Uçan ve Proje Müdürü Vedat Bakır'dan bilgi aldı. Ziyaret sırasında inşaatın durumu hakkında bilgi veren Proje Müdürü Vedat Bakır, 127 kişi ile iki cephede çalışmaların yürütüldüğünü, mekanik sistemlerin bittiğini ve havalanma sistemlerinin döşendiğini belirtti. Bakır, "Siyabend u Hece'nin destanının ve 33 yıldızı cephelere işledik. Bina konumundan dolayı güneş enerjisinden faydalanamayacaktır. Çatı katını düzenlenip teras olarak kullanıma açacağız" dedi.

Daha sonra konuşan Eşbaşkan Fırat Anlı ise, Kültür ve Kongre Merkezi'nin kaba inşaatının yılsonunda bitirileceğini söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eşbaşkan Anlı, Kültür ve Kongre Merkezi İnşaatını İnceledi - Son Dakika


Advertisement