Eşek Sahibini Isırarak Hastanelik Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eşek Sahibini Isırarak Hastanelik Etti

03.11.2012 15:45

Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Doğanören Köyü'nde bir eşek sahibinin kulağı ve parmağından ısırarak hastanelik etti.

Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Doğanören Köyü'nde bir eşek sahibinin kulağı ve parmağından ısırarak hastanelik etti.

İbrahim Aygün'e(68) ait eşek, bahçede bağlı olduğu sırada yanına yaklaşan Aygün'ün parmağını, kulağını ve yüzünü ısırdı.

Eşeğin saldırısıyla yaralanan Aygün, imdat çağrısı üzerine olay yerine gelen yakını Mustafa Gök tarafından eşeğin dişleri arasından kurtarıldı.

İnebolu Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan Aygün, ilk tıbbi müdahaleden sonra hastanede tedavi altına alındı. Hastanede bir gece kontrol altında tutulan Aygün, daha sonra taburcu edildi.

Öte yandan sahibini ısıran eşeğin kuduz olma ihtimaline karşı kontrol altında alındığı bildirildi.

Muhabir: Celal Bekiroğlu

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - KASTAMONU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eşek Sahibini Isırarak Hastanelik Etti - Son Dakika


Advertisement