Samsun'da tartıştığı eşini darp ettiği iddiasıyla yargılanan kişiye, kamuda 1.5 ay çalışma cezası verildi.
Yaklaşık 1.5 yıl önce meydana gelen olayda, ailevi nedenlerden dolayı tartıştığı 2 çocuk annesi eşi E.Ç'yi darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan Erdal Ç'nin yargılanmasına, Samsun 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.
Tutuksuz sanık Erdal Ç'nin hazır bulunduğu duruşmaya, şikayetçi E.Ç. katılmadı.
Sanık savunmasında, olay günü eşi ile ailevi nedenlerden dolayı tartıştıklarını öne sürerek, "Sadece tartıştık. Kendisine vurmadım. Suçsuzum" dedi.
Savunmanın ardından mahkemenin hakimi sanığa 3 ay hapis cezası verdi. Hakim daha sonra sanığın cezasını denetimli serbestlik yasası kapsamında 1.5 ay kamuya yararlı bir işte çalıştırılmasına çevirdi.
- SAMSUN
Son Dakika › Yerel › Eşini Darp Eden Kişiye, Kamuda Çalışma Cezası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.