Eski AK Parti Sivas İl Başkanı Kuru'dan, Şahin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eski AK Parti Sivas İl Başkanı Kuru'dan, Şahin'e Ziyaret

Eski AK Parti Sivas İl Başkanı Kuru\'dan, Şahin\'e Ziyaret

Eski AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin'i ziyaret etti.

31.12.2013 13:36

Eski AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin'i ziyaret etti.

İl başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kuru'nun uzun yıllar çeşitli görevlerde AK Parti'ye hizmet ettiğini belirtti.

Gerçekleşecek yerel seçimlerde bayrağı daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olacaklarını aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Biz de bir sonraki yönetime alnımız ak olarak aldığımız bayrağı daha üst seviyede teslim etme gayretinde olacağız. Bu anlayış ve bilinçle ben de önceki görev yapmış 7 il başkanımıza ayrıca ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün belediye başkan adaylarımız, ilçe başkanlarımız, eski yöneticilerimiz, eski ve şimdiki milletvekillerimiz, bakanımızla beraber Sivas'ta belediyeleri ve genel meclisi kazanmak için büyük bir çaba ve gayret içerisindeyiz. İnşallah, 30 martta bu işe noktayı koyacağız."

Kuru ise yeni il yönetiminin görevinde başarılı olmasını dileyerek, "Bakanımızla, milletvekillerimizle, il başkanımızla, teşkilatımızla, adayımızla bundan sonraki süreçte ne yapmamız gerekiyorsa, üzerimize düşen görev neyse yapmaya devam edeceğiz. Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize üslendikleri bu görevden dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti bundan sonra da yoluna büyüyerek devam edecektir" ifadesini kullandı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski AK Parti Sivas İl Başkanı Kuru'dan, Şahin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement