Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin "Hoş Geldin Eskişehirli Bebek" Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin "Hoş Geldin Eskişehirli Bebek" Ziyaretleri Devam Ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi\'nin "Hoş Geldin Eskişehirli Bebek" Ziyaretleri Devam Ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin merkez dışındaki 12 ilçede başlattığı “Hoş Geldin Eskişehirli Bebek” ziyaretleri devam ediyor.

16.09.2022 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin merkez dışındaki 12 ilçede başlattığı "Hoş Geldin Eskişehirli Bebek" ziyaretleri devam ediyor.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Han ilçesinde doğan bebeklere gönderdiği hediyeler ve kutlama mesajı ailelere teslim edildi.

Yeni çocuk sahibi olan aileleri ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Han'daki ziyaretine Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı da katıldı. Şanlı yeni doğan bebeklere "Hoş geldin" diyerek aileleri tebrik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'in tebrik mektubu ile bebeklerin ihtiyaçları için hazırlanan bebek çantasını ailelere hediye eden ekipler, ailelerden gelen talepler doğrultusunda ziyaretlerin devam edeceğini belirttiler.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kırsal ilçelerde yaşayan ve yeni bebek sahibi olan ailelerin uygulamadan faydalanmak için 0222 21155 00/ 1374 üzerinden kendilerine ulaşabileceklerini belirttiler.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Hoş Geldin Eskişehirli Bebek' Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement