Eskişehir'de 7'den 77'ye Yarı Maraton Koşusu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eskişehir'de 7'den 77'ye Yarı Maraton Koşusu

01.06.2014 16:07

Bir spor giyim firmasının Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen yarı maraton ve 10K koşusuna 7'den 77'ye sporcular katıldı.

Bir spor giyim firmasının Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen yarı maraton ve 10K koşusuna yurt içi ve yurt dışından 7'den 77'ye sporcular katıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Yılmaz Büyükerşen'in stardını verdiği koşu, Atatürk Bulvarı'ndan başladı. Sporcular, Ulusal Egemenlik Bulvarı'nı takiben Bilim Kültür Sanat Parkı içinden devam ederek, tekrar aynı güzergahtan Atatürk Bulvarı tören alanı önündeki bitiş çizgisine geldi.

Her yaştan amatör ve profesyonel sporcuların katıldığı yarı maraton koşusu sonucunda erkeklerde Fetene Alemu Regasa, kadınlarda ise Rahime Çotuk Kolay birinci oldu.

10K koşusunda ise erkeklerde Aykut Taşdemir, kadınlarda da Hasnaa El Bouazzaouı yarışı birinci tamamladı. 75 yaş üstü kategoride ise 1934 doğumlu Mehmet Emin Karaboğa'nın en iyi dereceyi elde ederek, tüm sporcuların takdirini kazandığı bildirildi.

Yarışlar sonunda dereceye girenlere madalya ve kupaları düzenlenen törenle verildi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 7'den 77'ye Yarı Maraton Koşusu - Son Dakika


Advertisement