Eskişehir'de "Bonzai" İçen İki Kişi Zehirledi - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de "Bonzai" İçen İki Kişi Zehirledi

Eskişehir'de sentetik kannabionid (bonzai) maddesi kullandıktan sonra rahatsızlanan iki kişi, hayati tehlike kaydıyla hastanede tedavi altına alındı.

29.03.2015 13:22

Eskişehir'de sentetik kannabionid (bonzai) maddesi kullandıktan sonra rahatsızlanan iki kişi, hayati tehlike kaydıyla hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Caddesi'ndeki bir evde bonzai içen Murat Y. (27), bir süre sonra rahatsızlandı. Murat Y, yakınlarının haber verdiği 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan ve içtiği bonzaiden zehirlendiği tespit edilen söz konusu kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, Zafer Mahallesi'nde tanımadığı bir kişiden aldığı bonzaiyi içen Emre Ü. (24), yolda rahatsızlandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılan gencin, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, söz konusu iki kişiye uyuşturucu maddeleri sattığı iddia edilen şüphelilerin yakalanması için çalışmaları başlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 'Bonzai' İçen İki Kişi Zehirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement