Eskişehir'de "Daha Güvenli Gıda İçin Daha İyi Eğitim" Projesi - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de "Daha Güvenli Gıda İçin Daha İyi Eğitim" Projesi

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) tarafından yürütülen "Daha Güvenli Gıda için Daha İyi Eğitim" projesi kapsamında kentin önemli gıda firmaları bir araya geldi.

03.01.2012 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) tarafından yürütülen "Daha Güvenli Gıda için Daha İyi Eğitim" projesi kapsamında kentin önemli gıda firmaları bir araya geldi.

ESO Başkanı Savaş Özaydemir, ESO Meclis Salonu'ndaki eğitimim açılışında yaptığı konuşmada, eğitimin AB tarafından finanse edilen Tarım ve Balıkçılık Hibe Programı kapsamında gerçekleştirildiğini bildirdi.

AB'ye uyum konusunda Eskişehir'de projelerin yürütüldüğünü ve bu kapsamda ESO'nun da birçok proje gerçekleştirdiğini ifade eden Özaydemir, şöyle konuştu:

"AB'ye bizi alırlar almazlar çok önemli değil. Ama önemli olan bizim üretim kalitemizi arttırmak ve standartlarımızla dünyayla yarışmak. Eskişehir'de gıda alanında Eti'nin, bugün dünya markası olmasında titiz bir çalışma ve emek var. Eti ile ne kadar gurur duysak azdır. Büyük başarılara imza atıyorlar. Amacımız bu tür eğitimlerle daha çok firmamızın marka olarak şehrimizden çıkmasıdır."

Eğitim çalışmalarını yürüten Prof. Dr. Utku Çopur da projenin ilk faaliyeti olan Gıda Güvenliği İhtiyaç Tespit Anketi'ne firmalardan yüksek bir katılım sağlandığını belirterek, bu çalışmanın Eskişehir'de gıda alanında faaliyet gösteren firmaların gıda güvenliği konusundaki farkındalıklarını ve ihtiyaçlarını tespit etme açısından faydalı olduğunu kaydetti.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 'Daha Güvenli Gıda İçin Daha İyi Eğitim' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement