Eskişehir'de Ramazan Bayramı'nda engelli ve kimsesiz çocuklara yardım - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Ramazan Bayramı'nda engelli ve kimsesiz çocuklara yardım

Eskişehir\'de Ramazan Bayramı\'nda engelli ve kimsesiz çocuklara yardım

Eskişehir'de Ramazan Bayramı'nda engelli ve kimsesiz çocukları yalnız bırakmak istemeyen hayırsever vatandaşlar toplu iftar yemeğinin ardından bayramlık kıyafet ve ayakkabı dağıtımı gerçekleştirdi. Gönüllü vatandaşların maddi desteğiyle düzenlenen etkinlikte 750 kişiye iftar verildi ve 300 çocuğa bayramlık kıyafetler ve ayakkabılar dağıtıldı. Hayırseverlere teşekkür edilirken, benzer çalışmaların devam edeceği belirtildi.

07.04.2024 11:08  Güncelleme: 11:11

Eskişehir'de Ramazan Bayramı'nda engelli ve kimsesiz çocukları yalnız bırakmak istemeyen hayırsever vatandaşlar toplu iftar yemeğinin ardından bayramlık kıyafet ve ayakkabı dağıtımı gerçekleştirdi.

Hayırsever vatandaşlar engelli ve kimsesiz çocukları Ramazan Bayramı'nda da yalnız bırakmıyor. Bu çerçevede, gönüllü vatandaşların maddi desteğiyle çocuklara bayramlık dağıtmak amacıyla özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlikte ilk olarak 750 kişi ile toplu iftar yemeği verildi. Ardından 300 çocuğa özel hediyeler, bayramlık kıyafetler ve ayakkabılar dağıtıldı. Dağıtımı gerçekleştiren gönüllüler tüm çocuklar adına maddi destek sağlayan hayırseverlere teşekkürlerini iletirken, bu tarz çalışmaların devam edeceği belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Ramazan Bayramı'nda engelli ve kimsesiz çocuklara yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement