Eskişehir'de Gondol ve Motor Keyfi Başladı - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Gondol ve Motor Keyfi Başladı

Eskişehir\'de Gondol ve Motor Keyfi Başladı

Eskişehir'de, havaların ısınması ile birlikte Porsuk Çayında gondol ve motorlarla düzenlenen turlara rağbet artmaya başladı.

12.05.2014 12:00  Güncelleme: 11:55

Eskişehir'de, havaların ısınması ile birlikte Porsuk Çayı'nda gondal ve motorlarla düzenlenen turlara rağbet artmaya başladı.

Yerli vatandaşların yanı sıra yabancı misafirlerin de ilgisini çeken turlar, sezonun başlaması ile özellikle hafta sonları yoğun olarak yapılmaya başlandı. Sezon açılır açılmaz büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını söyleyen gondol şefi Zerrin Yılmaz, araçlarının 4 kişilik olduğunu ve tur ücreti olarak da 15 TL aldıklarını belirtti. Gondol keyfinin yaklaşık 10 dakika sürdüğünü söyleyen Yılmaz, motorların ise 36 kişiye kadar kapasitesi olduğunu söyledi. Motor tarifesinin ise kişi başına 1,5 TL olduğunu anlatan Zerrin Yılmaz, sezonun mart ayı sonu ile nisan ayı başlarında açıldığını, kapanışın ise hava şartlarına bağlı olduğunu söyledi. Kışın motorların çalışmaya devam ettiğini, yağmurlu havalarda ise gondolların çalışmadığını aktaran Yılmaz, "Bu sezon ilgi anlamında çok fazla artış var. Yerli ve yabancı çok sayıda turisti ağırlamaktan memnunuz. Özellikle hafta sonları gondol ve motorlara yoğun ilgi var. Şu an için fiyatlara zam düşünmüyoruz" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Gondol ve Motor Keyfi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement