Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Emniyet Müdürü'ne Eskişehir esnaf ve sanatkarlarının sorunları hakkında bilgi veren Birlik Başkanı Ekrem Birsen ve oda başkanları, özellikle esnaf ve sanatkarların trafik ve otopark sorunu hakkındaki sıkıntıları iletilerek acil çözüm bulunması gerektiği aktardı.
İl Emniyet Müdürü Şahin ise, sorunlarla yakında ilgilenerek, yapılacak ortak çalışmalarla sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti. - ESKİŞEHİR
Son Dakika › Yerel › Esnaf Birliği'nden Eskişehir İl Emniyet Müdürü Şahin'e Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.