Esogü'den Prof. Dr. Karpat'a Onursal Doktora - Son Dakika
Yerel

Esogü'den Prof. Dr. Karpat'a Onursal Doktora

Esogü\'den Prof. Dr. Karpat\'a Onursal Doktora

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Senatosu'nun aldığı kararla Wisconsin Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr.Kemal Karpat'a onursal doktora unvanı verildiği bildirildi.

11.10.2013 18:00

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Senatosu'nun aldığı kararla Wisconsin Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Kemal Karpat'a onursal doktora unvanı verildiği bildirildi.

ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törende, Prof. Dr. Kemal Karpat'a onursal doktora belgesi ESOGÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hasan Hüseyin Adalıoğlu tarafından verilirken, cübbesi ise Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen tarafından giydirildi.

Törende konuşan Prof. Dr. Karpat, Eskişehir'de geçirdiği 4 günü 'Yeniden doğmak' olarak nitelendirirken, 20 yıldır gelmediğini belirttiği Eskişehir'in her bakımdan kendini inşa etmiş bir şehir olduğunu ifade etti.

Törende ayrıca ESOGÜ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cezmi Karasu tarafından, Eskişehir Valiliği'nin 1923 yılında doğan çocuklar için hazırlattığı hatıra şilti de Prof. Dr. Kemal Karpat'a takdim edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü'den Prof. Dr. Karpat'a Onursal Doktora - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement