
Denizli Pamukkale Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İ. G. K. , çene ameliyatı yaptığı bir kadın hastası için bıçak parası aldığı iddiasıyla gözaltına alındı.
Bir hasta yakını, geçen hafta, PAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne çene ameliyatı için gelen yakını için plastik cerrah Prof. Dr. İ. G. K. 'nin bıçak parası adı altında 3 bin 500 TL istediği ileri sürüp, Sağlık Bakanlığı ihbar hattı BİMER'e şikayetini bildirdi. Hasta yakını ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, savcılığın talimatı üzerine harekete geçti. Polis, Prof. Dr. İ. G. K. 'nin hasta yakınından ameliyat öncesi 1000 TL, sonrası ise 2 bin 500 TL istediği belirledi. Polis, hasta yakını ile irtibata geçip, doktora vereceği 1000 TL'nın seri numaraları aldı.
Dün hasta yakını 1000 lirayı doktora verdi. Hastanın çene ameliyatı yapıldı. Ameliyatın ardından odasına gelen Prof. Dr. İ. G. K. , polis tarafından gözaltına alındı.
Odada yapılan aramada Prof. Dr. İ. G. K. 'nin hasta yakınından aldığı seri numarası alınmış paralar ele geçirildi. İ. G. K. , polisteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzerde serbest bırakıldı. - Denizli
Son Dakika › Yerel › Estetik Cerraha Bıçak Parasından Gözaltı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?