Evi Yanan Kadın Yardım Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Evi Yanan Kadın Yardım Bekliyor

Evi Yanan Kadın Yardım Bekliyor

Adıyaman’da kendisi iş yerinde iken evi yanan kadın yetkililerden yardım bekliyor.

13.12.2013 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da kendisi iş yerinde iken evi yanan kadın yetkililerden yardım bekliyor.

Adıyaman merkez Fatih Mahallesi 3. Çevre yolu yakınlarında eşinden ayrı yaşayan, 3 çocuk annesi Halime Tuluk, kendisi iş yerinde çalışırken evinde yangın çıktı. Birisi engelli iki çocuğunun evde tek oldukları esnada oturma odasında sobadan dolayı yangın çıktı. Kirada oturan ailenin eşyaları çıkan yangında kullanılmaz hale gelirken, iki çocuk dumandan etkilendi.

Günlük 20 TL yevmiye ile bir işyerinde bulaşık yıkayan Halime Tuluk, yangın sonrası ailesiyle komşularında kaldı.

Büyük maddi hasarın meydana geldiği yangın sonrası yetkililerden yardım isteyen Halime Tuluk, "Ben böbrek hastasıyım ve çocuklarıma bakmak için günlük 20 TL yevmiye ile bulaşık yıkıyorum. Üç çocuğumdan birisi engelli. Bu yangında her şeyimiz yandı. Kiracı olduğum evin büyük masrafı oldu; benim eşyalarım yandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından engelli çocuğumdan dolayı bakım parası alıyorum. Oda ancak aldığım parayla birlikte bakım ve mutfak masrafına yetiyor. Üç aydan beri kiramı ödeyemedim. Yetkililerin bana yardım etmesini istiyorum." dedi.

Ev sahibi Yusuf seçilmiş ise ailenin mağdur olduğunu ve son üç aydan beri kirayı ödemediklerini dile getirerek, Valilik ve Belediye yetkililerin bu aileye yardım yapmasını istedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evi Yanan Kadın Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement