Evlilik Cüzdanları Kadınlara - Son Dakika
Son Dakika Logo

Evlilik Cüzdanları Kadınlara

Evlilik Cüzdanları Kadınlara
01.12.2013 10:34

Konak Belediyesi ile Hüseyinoğulları işletmelerinin birlikte düzenlediği toplu nikah töreniyle 40 çift daha evlilik cüzdanlarına kavuştu.
Yenişehir semtindeki Hüseyinoğulları Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplu nikah töreni ile şimdiye...

Konak Belediyesi ile Hüseyinoğulları işletmelerinin birlikte düzenlediği toplu nikah töreniyle 40 çift daha evlilik cüzdanlarına kavuştu.

Yenişehir semtindeki Hüseyinoğulları Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplu nikah töreni ile şimdiye kadar 5 bin çift evlilik cüzdanlarına kavuşmuş oldu.

Yenişehir semtinde nikahsız yaşayan çiftlerin nikahlarını Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan kıyarken, şahitliklerini ise semtte yaşayan Mehmet Arın ile Gökhan Koyun yaptı. Çiftlerin aile ve yakınları da bu mutlu gününde gelin ve damatları yalnız bırakmadı.

İmam nikahıyla yaşayan çiftler Gözde moda evinin gelinlikleri ile Konak Belediyesi Giysi bankasının Damatlıklarıyla evlilik cüzdanlarına kavuşmanın mutluğunu yaşarken, Konak Belediyesi de bu günün anısına çiftlere çeşitli armağanlar verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evlilik Cüzdanları Kadınlara - Son Dakika


Advertisement