Ezginin Günlüğü Öğretmenler Günü'nde Kartallılarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ezginin Günlüğü Öğretmenler Günü'nde Kartallılarla Buluştu

Ezginin Günlüğü Öğretmenler Günü\'nde Kartallılarla Buluştu

İSTANBUL(İHA) – Kartal Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sahne alan Ezgi’nin Günlüğü, Kartallılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

25.11.2015 09:08

İSTANBUL(İHA) – Kartal Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sahne alan Ezgi'nin Günlüğü, Kartallılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Kartal Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türk müziğinin sevilen gruplarından Ezginin Günlüğü'nü Kartallılarla buluşturdu. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği konser, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Türkiye'de ve yurt dışında sayısız konser veren grup üyeleri, Öğretmenler Günü Özel Konseri'nde unutulmaz şarkılarını Kartallılar için seslendirdi. Kartallıların yoğun ilgi gösterdiği konserde, bazı vatandaşlar salonda oturacak yer bulamayınca grubu ayakta dinledi.

Konser sonrası konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüsnü Yeşilyurt, "Biz öğretmenlerimize bir tek günü vererek, onları tek bir günde anarak öğretmenlerimizin görmek istediği değeri vermiş olmuyoruz. Aslında biz öğretmenlerimizi her gün anmalıyız. Çünkü onlar bizim Cumhuriyet'imizin aydınlık yüzü. Öğretmenlerimiz çağdaş Türkiye'nin gelişmesine katkıda bulunan, Türkiye'nin ilerlemesine katkıda bulunan eğitim emekçileri, onları böyle bir günde anmaktan ziyade daha geniş kapsamlı bir gün içerisinde veya bir hafta, bir ay anarsak bence daha anlamlı olur diye düşünüyorum. Biz Kartal Belediyesi olarak her yıl öğretmenlerimizi anıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ezginin Günlüğü Öğretmenler Günü'nde Kartallılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement