Araç kablolarını kemiren fare, otomobil sahibine 8 bin liralık masraf çıkardı - Son Dakika
Yerel

Araç kablolarını kemiren fare, otomobil sahibine 8 bin liralık masraf çıkardı

Araç kablolarını kemiren fare, otomobil sahibine 8 bin liralık masraf çıkardı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir otomobilin içine giren fare, aracın kablolarını yiyerek araç sahibini 8 bin TL'lik zarara uğrattı. Aracın bakımını yapan servis çalışanı, fare tarafından yenen kabloların araçta 8 bin TL'lik hasara yol açtığını belirtti. Araç sahibi, diğer araç sahiplerine araçlarını kullanmadan önce ve park ettikten sonra gerekli incelemeleri yaparak önlemlerini almaları konusunda uyarıda bulundu.

18.04.2024 20:49

Antalya'da yaşanan ilginç olay duyanları hayrete düşürdü. Otomobilini bir türlü çalıştıramayan araç sahibi sorunun çözümü için gittiği serviste, kabloların fare tarafından kemirildiğini öğrenince neye uğradığını şaşırdı. Farenin verdiği zararın onarımı için 8 bin lira masraf çıktı.

Gazipaşa'da ikamet eden Mahmut Saral, aracına bindi ancak çalıştıramayınca kaputunu açarak göz gezdirdi. Aracın kablolarının kopmuş olduğunu gören Mahmut Saral, sorunun sebebini anlamak ve tamirini yaptırmak üzere aracını servise götürdü. Otomobilin bakımını yapan servis çalışanı, kabloların fare tarafından yendiğini ve hasarın 8 bin TL masraf çıkardığını söyledi.

Kabloları kemiren fare, araç sahibini 8 bin liralık zarara uğrattı

MAĞDUR SÜRÜCÜ, ARAÇ SAHİPLERİNİ UYARDI

Yaşadığı durum karşısında şaşkınlığını dile getiren araç sahibi Mahmut Saral, "Aracıma bindiğimde denemelerime rağmen aracım çalışmadı. Aslında kaputu açtığımda kopan kabloları görünce fare aklıma gelmişti ancak inanamadım. Aracımı servise götürerek bakım yapan servis çalışanının incelemesi sonucu tahminimin doğru olduğunu anladım. Bir fare beni 8 bin TL zarara uğrattı. Araca nasıl girdi hiç bilmiyorum. Araç sahipleri de benim düştüğüm duruma düşmemek adına araçla hareket etmeden önce ve park ettikten sonra gerekli incelemeleri yaparak önlemlerini alsınlar" ifadelerini kullandı.

Kabloları kemiren fare, araç sahibini 8 bin liralık zarara uğrattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araç kablolarını kemiren fare, otomobil sahibine 8 bin liralık masraf çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement