Fatsa'da Felsefe ve Edebiyat Günleri - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Felsefe ve Edebiyat Günleri

Fatsa\'da Felsefe ve Edebiyat Günleri

Ordu’nun Fatsa ilçesinde "Felsefe ve Edebiyat Günleri" kapsamında düzenlenen "Dil, Şiir ve Düşünce" isimli programda Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Ali Bektaş Fatsalılarla buluştu.

11.05.2016 10:03

Ordu'nun Fatsa ilçesinde "Felsefe ve Edebiyat Günleri" kapsamında düzenlenen "Dil, Şiir ve Düşünce" isimli programda Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Ali Bektaş Fatsalılarla buluştu.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleşen Felsefe ve Edebiyat Günleri'ne Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa İlçe Milli eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, daire amirleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu'nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından konferans vermek için sahneye çıkan Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Ali Bektaş "Şiir önce şair tarafından oluşturulur, sonra o şiir şairi doğurmaya başlar. Yazmak ebedi konuşmaktır" dedi. Hoca Ahmet Yesevi'den Yunus'a, Ahmet Haşim'e geniş bir yelpazede değerlendirmelerde bulunan Bektaş, ayrıca iki kendi şiirini de okuyarak dinleyicileri duygulandırdı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Felsefe ve Edebiyat Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement