Fatso Hizmet Binası Yapımı Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Fatso Hizmet Binası Yapımı Protokolü İmzalandı

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) ile FATSO'nun yeni hizmet binasının inşaat ihalesini alan firma arasında protokol imzalandı.

03.01.2012 15:40

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) ile FATSO'nun yeni hizmet binasının inşaat ihalesini alan firma arasında protokol imzalandı.

İmza protokolünde konuşan FATSO Başkanı Tayfun Karataş, yeni hizmet binasının fiziki yapısı ve içinde barındırdığı hizmet alanları ile 7 ilçeye yakışan bir bina olacağını söyledi.

Karataş, yeni hizmet binasının bölgeye daha faydalı hizmetler vereceğini belirterek, "Bizden önceki yönetim kurulunda yer alan ağabeylerimiz, güzel bir hizmet binasını kazandırdılar. Yıllarca o binada üyelerimize hizmet etmeye çalıştık. Ancak eski binamızın günümüz şartları ve gelişen teknolojiye pek fazla uyum sağlayamadığını düşündüğümüz için yeni bir hizmet binasının bölgemize ve üyelerimize fayda sağlayacağına karar verdik. Bu kararı alırken daha iyi bir ortamda hizmet vermek ve 7 ilçeye yakışan bir hizmet binasını bölgemize kazandırmayı amaçladık. Yeni hizmet binamız içinde barındırdığı hizmet alanları ve fiziki yapısıyla gerçekten bölgemize yakışan bir bina olacak" diye konuştu.

İhaleyi alan Yapım İnşaat Şirketi sahiplerinden Yekcan Karabayrak ise, FATSO ile koordineli olarak çalışarak bölgeye yakışan bir eser ortaya çıkaracaklarını kaydetti.

- ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fatso Hizmet Binası Yapımı Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement