Ferda Çağlar Erkut: "Biz Büyük Bir Aileyiz" - Son Dakika
Yerel

Ferda Çağlar Erkut: "Biz Büyük Bir Aileyiz"

Ferda Çağlar Erkut: "Biz Büyük Bir Aileyiz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, Nazilli İlçe Teşkilatı’nda yaşanan istifaları değerlendirdi.

25.12.2013 16:26

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, Nazilli İlçe Teşkilatı'nda yaşanan istifaları değerlendirdi.

CHP'li Erkut, ilçe yönetimiyle birlikte, kadın kolları ve gençlik kollarını oluşturan üyelerin istifasına üzüldüğünü söyledi. Erkut, "Bugüne kadar partimizin her kademesiyle uyum içerisinde çalışmayı ilke edindim. Bundan sonra da aynı doğrultuda siyaset yapmaya devam edeceğim" dedi.

Yaşanan istifaların aile içi bir mesele olduğuna dikkat çeken Dr. Ferda Çağlar Erkut, "Siyasette bazen o gün için doğru gibi görünen kararlar alınabilir. Arkadaşlarımızın istifası da bunun örneğidir. Aldıkları karara saygı duyuyorum. Biz büyük bir aileyiz. Bazen görev değişiklikleri olur. Bu değişiklikler sevgimizi ve bütünlüğümüze gölge düşüremez. Benim için de, istifa eden arkadaşlarımız için de önemli olan 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerden zaferle çıkmaktır" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ferda Çağlar Erkut: 'Biz Büyük Bir Aileyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement