Fethiye AK Parti İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Fethiye AK Parti İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Fethiye AK Parti İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ifrtar yemeğini Koca Çalış Surf Cafe de gerçekleştirdi.

03.08.2012 12:33

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ifrtar yemeğini Koca Çalış Surf Cafe de gerçekleştirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan'ın girişimiyle her yıl Ramazan ayında düzenlenen iftar yemeği bu yılda gerçekleştirildi. Koca Çalış Surf Cafe'de gerçekleştirilen İftar yemeğine AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa'nın yanı sıra İl Genel Meclis üyeleri, Fethiye AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Ferzan Çakal, Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Tuna, Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Çamköy Belediye Başkanı Bekir Eser, Çiftlik Belediye Başkanı Halil Doğan, Kadıköy Belediye Başkanı Adem Ayat ve Karadere Belediye Başkanı Yakup Otgöz katıldı.

İftar yemeğinde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, "AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı olarak her yıl geleneksel olarak iftar yemeği düzenliyoruz. Bu yılda bu geleneği sürdürdük" dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ise, "Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni barındıran Ramazan ayına gizlenmiştir. Bu otuz günü dolu dolu yaşayan, hata yapmadan geçiren bir insan, bir Müslüman mübarek kadir gecesini de yakalamış sayılıyor. kendi geleceğimiz ve memleketimizin geleceği için, sağlığımız için

dua etmemiz gerekiyor. Gençlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Sorumluluğumuz çok büyük. Bunun bilincindeyiz. Bu mübarek ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin daha çok yanında olmamız gerekmektedir. Birlik beraberliğimizi bu ayda daha fazla göstermeliyiz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye AK Parti İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement