Fethiye CHP'de Emrah Doğu Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Fethiye CHP'de Emrah Doğu Adaylığını Açıkladı

Fethiye CHP\'de Emrah Doğu Adaylığını Açıkladı

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı'nda daha önce 3 dönem İlçe Başkanlığı yapan ve 2 kez milletvekili adayı olan Emrah Doğu, 14 Nisan Cumartesi günü yapılacak kongrede aday olduğunu açıkladı.

01.04.2012 20:27  Güncelleme: 07:51

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı'nda daha önce 3 dönem İlçe Başkanlığı yapan ve 2 kez milletvekili adayı olan Emrah Doğu, 14 Nisan Cumartesi günü yapılacak kongrede aday olduğunu açıkladı.

14 Nisan Cumartesi günü yapılacak CHP Fethiye İlçe Kongresi'nde aday olduğunu açıklayan Emrah Doğu, "CHP gücünü tarihinden ve halkından alan partidir. Askeri darbelerle her seferinde tek başına iktidara gelişi engellenen CHP, önümüzdeki dönemde hem yerelde, hem de ülke genelinde iktidar olacaktır." dedi.

"Partimizin ülke genelinde tamamlanan delege seçimleri sonunda, önümüzdeki ilk yerel seçimlerde belediyeleri kazanmak için azimli kadrolarımızın heyecanlı bir yarışı başlıyor" diyen Doğu, " Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediyelerde sürdürdüğü iktidarlar gücünü halktan almaktadır. Toplumun değerleri, geleneksel kültürümüz, gençliğimizin bilim ve teknolojiye uyumlu bir gelecek kazanması için, Fethiye'de yaşayan her görüşteki insana saygımız sonsuzdur ve tüm bu insanlar kendi belediyelerinin seçiminde yaşadıkları yerin geleceğini düşünmelidirler. Belediyelerin görevi sağlığını, o şehirde yaşayan esnaf ve tüccarın daha fazla para kazanmasını, o şehirde yaşayan çocukların eğitimini daha iyi koşullara götürmektir. İnsanı temel alan anlayışımızla, önce partimizde aldığımız görevlerde, sonra da toplumun seçtiği makamlarda insanlarla uyumlu bir politika izleyeceğiz" şeklinde konuştu.

- MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye CHP'de Emrah Doğu Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement