Finike Belediye Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Finike Belediye Meclis Toplantısı

Finike Belediye Meclis Toplantısı

Toplantıda Turunçova Bağyaka mahallesinde bulunan 22 adet dükkanın satılması kararı alındı.

07.07.2014 17:12

Finike Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, belediye meclis salonunda yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, temmuz ayı meclis gündeminin fazla yoğun olmadığını belirterek alınacak kararların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplantıda, zabıta memurlarına 220 lira fazla mesai ücreti verilmesi, belediye birimlerinin görev ve çalışma esasları yönetmeliği, pazar yeri uygulama yönetmeliği, norm kadro değişikliği, emlak ve istimlak müdürlüğünün kurulması, sulama suyu ücretlerinin son ödeme tarihi değişikliği ve Finike merkez, Hasyurt ve Sahilkent'teki imar değişiklikleriyle ilgili gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis üyesi Ertürk Yazar tarafından verilen ilçedeki ilaçlama görevinin belediyece yapılması ve Turunçova Bağyaka mahallesinde bulunan 22 adet dükkanın satılması için ihaleye çıkılması önergeleri de kabul edildi.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde, bir süre önce MHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Finike ve Antalya Büyükşehir Belediye meclis üyesi Hüseyin Özbek'e MHP'li meclis üyeleri İsmail İsen ve Ertürk Yazar tepki gösterdiler.

Hüseyin Özbek de, MHP'nin Yeşilyurt mahallesinde almış olduğu oyların kendi kişisel oyları olduğunu ve kendisinin hiç kimseye haksızlık etmediğini söyledi.

Meclis üyeleri arasındaki gerginlik belediye başkanı Sarıoğlu'nun müdahalesiyle sona erdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Finike Belediye Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement