Foça Belediyesi Ali İlçan Sosyal Tesislerinde Ramazan Bayramı kutlama programı düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Foça Belediyesi Ali İlçan Sosyal Tesislerinde Ramazan Bayramı kutlama programı düzenlendi

Foça Belediyesi Ali İlçan Sosyal Tesislerinde Ramazan Bayramı kutlama programı düzenlendi

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve ilçe protokolü, Ali İlçan Sosyal Tesislerinde düzenlenen Ramazan Bayramı kutlama programına katıldı. Programa siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve Foçalılar da katıldı. Ayrıca katılımcılar, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Foça İtfaiye Grubu ve Reha Midilli Necla Ana Huzurevi'ni ziyaret etti.

21.04.2023 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foça Belediyesi Ali İlçan Sosyal Tesisleri'nde Ramazan Bayramı kutlama programı düzenlendi. İlçe protokolü ve yurttaşla bayramlaşan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum" dedi.

Kutlama programına; Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Amfibi Görev Grup ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Serhat Sözbir, Başkan Gürbüz, siyasi partilerin ilçe başkanları ve üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Foçalılar katıldı. Foça Belediyesi Ali İlçan Sosyal Tesislerinde bayramı kutlayan katılımcılar, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Foça İtfaiye Grubu ve Reha Midilli Necla Ana Huzurevi'ne de bayram ziyareti yaptı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Foça Belediyesi Ali İlçan Sosyal Tesislerinde Ramazan Bayramı kutlama programı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement