Foça Ekonomi Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Foça Ekonomi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Foça Ekonomi Ödülleri Sahiplerini Buldu

2010-2011-2012 yıllarında Foça’da yüksek vergi veren Menemen Ticaret Odası üyelerine yönelik düzenlenen Foça Ekonomi Ödülleri Töreni, Foça Belediyesi Denizkent Otel’de gerçekleştirildi.

01.05.2014 23:28

2010-2011-2012 yıllarında Foça'da yüksek vergi veren Menemen Ticaret Odası üyelerine yönelik düzenlenen Foça Ekonomi Ödülleri Töreni, Foça Belediyesi Denizkent Otel'de gerçekleştirildi.

Törene, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkan Vekili Zeynep Cemrek, Foça Cumhuriyet Başsavcısı Ali Zorlu, AK Parti İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin, ilçe kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Menemen Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Azgın ve Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral ile Menemen Ticaret Odası meclis üyeleri, ETİK Başkanı TUROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler ve Foça'daki oda başkanları katıldı.

Törende konuşan Meneme Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, plaket alan üyeleri tebrik ederek ülke ve Foça'nın istihdamına yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür etti. Güral, bu tip organizasyonları hem Menemen'de hem de Foça'da her yıl tekrarlayacaklarını söyledi.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası müzisyenlerinin mini bir konser verdiği törende, ödül alan üyeler tek tek çağrılarak plaketleri takdim edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foça Ekonomi Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement