Fulya Ünlü, Çağla Kubat'ın İzinde İleriyor - Son Dakika
Yerel

Fulya Ünlü, Çağla Kubat'ın İzinde İleriyor

Fulya Ünlü, Çağla Kubat\'ın İzinde İleriyor

Rüzgar sörfü sporcusu Ünlü: "Her şey Alaçatı'da rüzgar sörfü dersi almamla başladı"

09.09.2014 15:14

2014 Pegasus Türkiye Rüzgar Sörfü Ligi kadınlar kategorisini ikinci sırada tamamlayan Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü öğrencisi 18 yaşındaki Fulya Ünlü, "Her şey Alaçatı'da rüzgar sörfü dersi almamla başladı" dedi.

Ünlü, yaptığı açıklamada, rüzgar sörfü ile ilgisinin ailesinin Alaçatı'da ev almasının ardından başladığını belirterek, "Her şey Alaçatı'da rüzgar sörfü dersi almamla başladı. Tek bir ders beni etkilemeyi başardı ve bu sporla ömür boyu ilgilenmeye karar verdim" dedi.

Kendisine en büyük desteği ilk başta ailesinin verdiğini kaydeden Ünlü, "Milli Sporcu Çağla Kubat'ın da desteğini unutamam. Kendisi beni yurt dışında düzenlenen yarışlara katılmam konusunda ikna etti.  Böylece ilk başarımı 2013 yılında IFCA Dünya Genç Bayan Şampiyonu olarak elde ettim, kendisiyle çalışmalarımız sürüyor" dedi.

En büyük hedefinin 18-24 Ekim'de Fransa'da gerçekleştirilecek PWA Dünya Kupası bayanlar kategorisinde şampiyonluğu göğüslemek olduğunu belirten Ünlü, çalışmalarına devam ettiğini sözlerine ekledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fulya Ünlü, Çağla Kubat'ın İzinde İleriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement