Füsem İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi Verecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Füsem İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi Verecek

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

(FÜSEM) tarafından İş Güvenliği Uzmanlığı Sertifika Eğitimi verecek.

Fırat Üniversitesi (FÜ) Sürekli Eğitim Merkezi

(FÜSEM) tarafından İş Güvenliği Uzmanlığı Sertifika Eğitimi verecek.

FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, üniversite olarak, İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumu Yetki Belgesi'ni alarak, bölge üniversiteleri arasında bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti.

Türkiye'de bu belgeye sahip 15 üniversiteden biri olduklarını, açılacak kurslara bölge illerden çok sayıda talebin olduğunu vurgulayan Demirdağ, şunları söyledi:

"İş güvenliği uzmanlığı eğitimleri rektörlüğümüze bağlı Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilecek olup, eğitimlere Şubat ayı içerisinde başlanacaktır. Bölgesel kalkınma açısından da büyük bir öneme sahip yetki belgesinin ilimiz ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim."

Konuşmaların ardından Demirdağ, İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumu Yetki Belgesi'ni, FÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Çetin Gençer'e taktim etti.

Muhabir: İsmail Şen/ Emrah Gökmen

Yayıncı: Cemal Coşkun - ELAZIĞ

Kaynak: AA

Advertisement