Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: PTT 1. Lig

Fethiyespor: 2 TKİ Tavşanlı Linyitspor: 2

24.11.2013 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de Fethiyespor, sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor ile 2-2 berabere kaldı.

Fethiyespor'un stoper oyuncusu Sabri Turgut, "Bizim için iyi bir skor olmasa da mağlubiyetten iyidir" dedi.

Turgut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamada, Fethiyespor'un yarın kongresi olduğunu hatırlatıp, kongrenin tamamlanmasıyla takımın yeni başkan ve hocasıyla temiz bir sayfa açacağını söyledi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor'a karşı iyi oynadıklarını belirten Turgut, "Talihsiz bir gol yedik ama daha sonra 2 gol bulduk. Tekrardan bir gol daha yedik ve 2-2 beraberlik oldu. Tüm takım arkadaşlarımın ayağına ve yüreğine sağlık. Bizim için iyi bir skor olmasa da mağlubiyetten iyidir. İnşallah önümüzdeki günlerde aramıza katılacak yeni hocamızla birlikte daha iyi yerlere geliriz" diye konuştu.

-TKİ Tavşanlı Linyitspor cephesi

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok ise Fethiyespor maçına galibiyet için çıktıklarını ifade etti.

Maçtan galip gelebilselerdi 11 puana yükselip Denizlispor maçına kadar daha rahat bir konuma geçeceklerini kaydeden Tok, "Deplasmanda ilk golü attıktan sonra gol yemememiz lazımdı. Savunmadaki hatalarımızı hala yenemedik. Ömürcan'ın erken sakatlanması, hakemin gününde olmaması bizim için büyük etkendi. Her şeye ramen iyi oynadık" ifadesini kullandı.

Bugüne kadar yaptıkları hataları tekrarlamadan üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini ve takımının ligi rahat şekilde bitireceğine işaret eden Tok, "Genç bir takımız, amacımız takımı ligde tutup ilerleyen yıllarda daha iyi işler yapmak. Her şeye rağmen oyuncularımı tebrik ediyorum. Yenemiyorsan yenilmemek de önemli bir şey diye düşünüyorum" dedi. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement