Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Cihan Örgüç, "Ligin ilk yarısındaki maçlarda pozisyona giremiyorduk, şimdi pozisyona giriyoruz, artık gol atmasını da öğreneceğiz" dedi.
Örgüç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında oynadıkları Çamlıdere Şekerspor maçında birçok pozisyon yakalamalarına rağmen, gol bulamadıklarını söyledi.
Kazanılması gereken maçta berabere kaldıklarını dile getiren Örgüç, "Bu kadar pozisyona girip de gol atamama hastalığı sürüyor. Ligin ilk yarısındaki maçlarda pozisyona giremiyorduk, şimdi pozisyona giriyoruz, artık gol atmasını da öğreneceğiz. Ligin ilk yarısındaki durumun takıma verdiği psikolojik sorun, demek ki hala devam ediyor. Yakaladığımız gol pozisyonlarını atmamız gerekiyor" diye konuştu.
Pazar günü deplasmanda Kırklarelispor'la önemli bir maç yapacaklarını anlatan Örgüç, bu karşılaşmadan puanla ayrılmak istediklerini bildirdi.
Muhabir: Kadir Yıldız
Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ
Son Dakika › Yerel › Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.