Gagiad Başkanı Bora Tezel, Gaün Rektörü Yavuz Coşkun'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gagiad Başkanı Bora Tezel, Gaün Rektörü Yavuz Coşkun'u Ziyaret Etti

Gagiad Başkanı Bora Tezel, Gaün Rektörü Yavuz Coşkun\'u Ziyaret Etti

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve yeni yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun’u ziyaret etti.

03.05.2016 15:00

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve yeni yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun'u ziyaret etti.

GAGİAD Başkanı Bora Tezel, görüşme esnasında yeni yönetim kurulunu takdim ederek, her zaman olduğu gibi bu dönemde de önceliğinin Gaziantep'e hizmet etmek ve fayda sağlamak olduğunu vurguladı. Tezel, bu konuda Gaziantep Üniversitesi ile bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonrada kuvvetli bir işbirliği içinde olmak istediklerini belirtti. GAGİAD Başkanı Tezel'i tebrik eden Rektör Coşkun, yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, GAGİAD ile Gaziantep'e faydalı projelerde işbirliği yapmaktan gurur duyduklarını ifade etti. 23 yıldır Gaziantep de imajını hiç bozmadan ilerleyen GAGİAD'ın bundan sonra da değerlerine sahip çıkarak ilerleyeceğine emin olduklarını ekledi. GAGİAD yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, bu yaz Gaziantep Üniversitesinde görev süresi dolan Prof Dr. Yavuz Coşkun'a hem GAGİAD'a yardımlarından hem de memlekete sağlandığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

Program Prof. Dr. Yavuz Coşkun adına dikilen 27 adet fidan sertifikasının verilmesinin ardından sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gagiad Başkanı Bora Tezel, Gaün Rektörü Yavuz Coşkun'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement